Rentvandsanlæg

Bor Du Højt?
Intet Problem.


Ny Teknologi

Rentvandsanlæg er en forholdvis ny måde at pudse vinduer, og du er måske i tvivl om, hvordan det virker, hvorfor det praktisk og om dine vinduer skal poleres med sådan et anlæg?
Et rentvandsanlæg giver vinduespudseren, og dermed dig som kunde, en række fordele. Frem for alt giver rentvandsanlægget mulighed for at polere vinduer, solvarmeanlæg, udestuetage, skilte og diverse facader i 3-12 meters højde, som vinduespudseren ikke normalt kan nå. Det betyder, at der ikke bruges tid på at gå op og ned af en stige, men vinduespudseren kan pudse og polere fra jorden. Han sparer energi og tid – og du sparer penge.


100% Rent Vand

Avanceret teknologi sørger for, at vinduespudseren altid bruger det reneste vand. Rentvandsanlægget filtrerer kalk, jern og saltforbindelse fra det normale postevand.


Billigere

Et rentvandsanlæg er ganske enkelt billigere end normal vinduespudsning. Ingen stige, ingen lifte! Det betyder mindre arbejde for vinduespudseren og dermed lavere pris til dig.

Øget Sikkerhed

En stor gevinst for vinduespudseren, der bruger udstyrret er den øget sikkerhed. Når opgaven kan klares fra jorden, mindskes risikoen for diverse arbejdsskader og fald fra stiger.


Vi får ofte spørgsmål vedrørende rentvandsanlægget, og vi har derfor svaret på de mest hyppigt stillede spørgsmål

Q: Hvorfor bruger I rentvandsanlæg?
A: Det betyder større sikkerhed for vinduespudseren. Han skal ikke stå på en stige og arbejde, i stedet kan han stå sikkert på jorden og vaske vinduer, der normalt kræver stige.

Q: Er det bare rent vand?
A: Ja, det er ganske almindeligt vand fra en regnvandsbeholder, som blot er blevet filtreret, så der ikke længere er kalk og mineraler i vandet.

Q: Hvordan kan det være mit vindue stadigvæk er vådt, når vinduespudseren har været her?
A: Det kan måske virke underligt, at dit vindue stadig er vådt, efter vinduespudseren har været der. Da vandet er blevet filtreret for kalk osv., behøves vinduerne ikke at blive tørret. Det helt rene vand trækker alle urenheder med ned fra glasset, og når vandet tørrer vil vinduerne stå klare og rene.

Q: Er det ikke mere besværligt med sådan et rentvandsanlæg?
A: Nej, det er det ikke. Det er selvfølgelig ikke alle huse, hvor det er nemmest at bruge rentvandsanlægget, men ved huse med høje vinduer spares meget tid, idet vi ikke skal bruge en stige.

Q: Bliver det ligeså rent som med almindeligt udstyr
A: Ja. Rentvandsanlægget er den bedste måde at polere vinduer på, og du kan forvente ligeså rene vinduer som med almindeligt udstyr.