Hvordan kan vi hjælpe dig?

Sands Vinduespudsnings Servicer

Normal Vinduespudsning. Vi tilbyder selvfølgelig en regulær pudsning af dine vinduer i rækkehuse, planhuse, udestuer osv.

Polering med rentvandsanlæg. Med rentvandsanlægget kan vi pudse vinduer op til 3. sal. Anlægget pudser med 100% rent vand, som er renset for kalk, jern og saltforbindelser, og der behøves derfor ikke sæbe, som efterlader en hinde på ruden! Anlægget kan også rense andre overflader, såsom aluminium, plast og murværk.


Om os

Jeg, Torben Sand, stiftede Sands Vinduespudsning i 2010. Det er mig, som du vil møde, når dine vinduer skal pudses. Jeg har pudset vinduer på Fyn i 10+ år, så du kan forvente en erfaren vinduespudser, der ved, hvad han laver og pudser uden at forstyrre dig.

Vi er pålidelige og har konkurrencedygtige priser. Vi anstrenger os altid for den bedste kvalitet og et arbejde udført til aftalt tid.

Vores holdning er, at vores kunders vinduer skal være helt rene. Det er vores pligt!
Vi kan ikke lide sjusk, så vi er altid grundige og omhyggelige. Vi sørger for tiderne, og du vil blive kontaktet næste gang, du skal have pudset – så behøver du ikke tænke på det.


Kontakt oplysninger

Sands Vinduespudsning
Præstevænget 58
+45 22 33 04 82


Send os en besked


Copyright Sands Vinduespudsning – All rights reserved